Radiomarkt ‘De Lichtmis’ Meppel 2024

Radiomarkt ‘De Lichtmis’ Meppel 2024

21 september 2024 | 08:00 21 september 2023 | 16:00
Hermelenweg 190 8028PL, Zwolle, Drenthe

De Radio Onderdelen Markt (ROM) in Meppel is al jarenlang een begrip onder radiozend- en luisteramateurs. Op — september 2024 vindt deze markt voor de 41e keer plaats op het parkeerterrein van wegrestaurant De Lichtmis. De markt is geopend van 08.30 uur tot 16.00 uur en biedt een groot aanbod van gebruikte en nieuwe elektronica, computers en hardware.

De markt is een ideale plek voor de knutselende radiozend- en luisteramateur om inspiratie op te doen en nieuwe en/of gebruikte materialen aan te schaffen. De variatie in het aanbod is groot, waardoor er voor ieder wat wils is. Of je nu op zoek bent naar onderdelen voor je nieuwste project of gewoon nieuwsgierig bent naar de gadgets op het gebied van radio- en zendapparatuur, bij de Lichtmis vind je het allemaal.

Naast het aanbod van elektronica is er op de markt ook genoeg ruimte voor onderling QSO. Het restaurant biedt een ideale plek om een hapje en een drankje te nuttigen en om bij te praten.

Voor bezoekers die met de auto komen, is er voldoende parkeergelegenheid in de nabijgelegen weilanden. Parkeren kost €2 per auto. De toegang tot de markt is zoals voorgaande jaren gratis.

De locatie van de ROM is goed bereikbaar via de snelweg A28. Wegrestaurant De Lichtmis ligt ter hoogte van afslag 22, richting Nieuwleusen, Dedemsvaart, Hasselt. Het adres van De Lichtmis is Hermelenweg 190, 8028 PL Zwolle.

3 REACTIES

  1. Hallo zijn er nog kramen vrij en wat kosten die dan?
    Als het zo is had ik graag 1 kraam.
    Laat even wat weten B.V.D.
    Groet van Jan.

  2. wil die standhouder bij wie ik nog een doos buizen heb staan mij even bellen ? ik kon ze niet meer ophalen doordat ik een hypo had en snel naar huis moest voor mijn insuline en ik door die aanval mijn buizen ben vergeten. mijn tel nr is 0621641301 al vast bedankt! mvg bart noordhuis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in