Radiokampweek VRZA te Renswoude 2024

radiokampweek

20 april 2024 | 09:00 28 april 2024 | 19:00
Barneveldsestraat 49, 3927 CB, Renswoude, Nederland

De Radiokampweek, een jaarlijks terugkerend evenement voor radioamateurs. Dit jaar zal de Radiokampweek na een kort uitstapje opnieuw bij Recreatiepark de Lucht in Renswoude plaatsvinden. De kampweek staat gepland van 20 t/m 28 april 2024 op Recreatiepark.

Dit evenement wordt georganiseerd door de Stichting VRZA Radiokampweek, die als doel heeft het organiseren van een Radiokampweek om radioamateurs de kans te geven hun hobby te beoefenen en te genieten van een gezellige week met gelijkgestemden.

Tijdens deze 60e Radiokampweek zijn er tal van activiteiten te beleven op het gebied van de radiohobby. Zo worden er vossenjachten en pieperjachten georganiseerd, waarbij deelnemers op zoek gaan naar verborgen zenders. Daarnaast zijn er experimenten met verschillende soorten antennes, computers en zelfbouwapparatuur om uit te testen.

Ook voor het gezin is er genoeg te doen tijdens de Radiokampweek. Zo worden er puzzel- en wandeltochten georganiseerd, wedstrijden en een feestavond. Hierdoor is het evenement geschikt voor jong en oud.

Elk jaar wordt tijdens de VRZA Radiokampweek een radiomarkt georganiseerd. In 2023 zal dat op zaterdag 27 april zijn.

Meer informatie op https://www.radiokampweek.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in