Zendbeperking tijdens Ode aan onze Veteranen in Den Haag

Ode aan onze Veteranen

De Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI) heeft aangekondigd dat er van donderdag 22 juni 00:00 uur tot vrijdag 23 juni 23:59 uur een zendbeperking zal gelden in de 13cm-band (2365 – 2375 MHz). Deze beperking is van kracht tijdens Ode aan onze Veteranen in Den Haag.

Gedurende deze periode is het verboden om de frequenties (2365 – 2375 MHz) te gebruiken binnen een straal van 35 kilometer rondom Den Haag. Tevens is het niet toegestaan om antennes op dit gebied te richten vanaf buiten de straal.

Ode aan onze Veteranen
Traditiegetrouw brengt omroep MAX een Ode aan onze Veteranen. Aan de vooravond van Veteranendag, in 2023 op zaterdag 24 juni, presenteert Carrie ten Napel een muzikaal eerbetoon aan 4 veteranen op Het Malieveld in Den Haag. Tijdens een bijzonder live-programma worden de veteranen door bekende artiesten toegezongen.

Mediabedrijven die tijdens deze evenementen filmen, maken voornamelijk gebruik van de frequentieband waarvoor de zendbeperking geldt. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te zijn van deze beperkingen om storingen te voorkomen tijdens de evenementen. Houd dus goed in de gaten of u gebruikmaakt van deze frequenties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in