Dit weekend zendbeperking omgeving Sittard-Geleen

De Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI) heeft aangekondigd dat er dit weekend een  zendbeperking zal gelden in de 13cm-band (2320 – 2400 MHz). De beperking is van kracht tijdens het Nederlands kampioenschap wielrennen op de weg in de gemeente Sittard-Geleen provincie Limburg op 24 en 25 juni.

Gedurende deze dagen is het verboden om de frequenties (2320 – 2400 MHz) te gebruiken binnen een straal van 35 kilometer rondom Sittard-Geleen. Ook is het verboden om antennes op dit gebied te richten vanaf buiten de straal.

Het Nederlands kampioenschap wielrennen op de weg wordt jaarlijks georganiseerd en er wordt gestreden om de nationale titel. De titelstrijd vindt doorgaans plaats in het weekend voor de start van de Tour de France.

Omroepen die tijdens deze evenementen aan het filmen zijn, maken voornamelijk gebruik van de frequentieband waar de beperking voor zal gelden. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van deze zendbeperkingen om storingen te voorkomen tijdens deze evenementen. Houd daarom deze data goed in de gaten als u van deze frequenties gebruikmaakt.

Meeluisteren met de koers bekijk de frequentielijst hier

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in