Zendbeperking van kracht tijdens TT Assen

TT Assen

De Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI) heeft aangekondigd dat er van dinsdag 20 juni 00:00 uur tot zondag 25 juni 23:59 uur een zendbeperking zal gelden in de 13cm-band (2320 – 2400 MHz). Deze beperking is van kracht tijdens de Tourist Trophy (TT) in Assen.

Gedurende deze periode is het verboden om de frequenties (2320 – 2400 MHz) te gebruiken binnen een straal van 35 kilometer rondom Assen. Het is ook niet toegestaan om antennes op dit gebied te richten vanaf buiten de straal.

Sinds 1925 staat de TT ononderbroken op onze kalender: De TT Assen is een jaarlijkse motorrace op het Circuit van Drenthe bij Assen, in de Nederlandse provincie Drenthe. Vanaf 2016 wordt de TT Assen gehouden op zondag in het laatste weekend van juni, voorheen werd deze traditioneel op de laatste zaterdag van juni verreden. Alle Grand Prix-klassen komen tijdens de Dutch TT aan bod.

Mediabedrijven die tijdens deze evenementen filmen, maken voornamelijk gebruik van de frequentieband waarvoor de zendbeperking geldt. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te zijn van deze beperkingen om storingen te voorkomen tijdens de evenementen. Houd dus goed in de gaten of u gebruikmaakt van deze frequenties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in