Zendbeperking tijdens Stihl Timbersports Series in Rotterdam

De Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI) heeft aangekondigd dat er van woensdag 7 juni tot zondag 11 juni 2023 een zendbeperking zal gelden in de 13cm-band (2320 – 2400 MHz). Deze beperking is van kracht tijdens de Stihl Timbersports Series in de gemeente Rotterdam.

Gedurende deze periode is het verboden om de frequenties (2320 – 2400 MHz) te gebruiken binnen een straal van 35 kilometer rondom Rotterdam. Tevens is het niet toegestaan om antennes op dit gebied te richten vanaf buiten de straal.

De Stihl Timbersports-serie is een reeks houthakkers- of houthakwedstrijden waarbij de atleten strijden in het gebruik van bijlen en zagen op manieren die typisch zijn voor houthakkers. Het evenement werd opgericht in 1985 en omvat momenteel zes verschillende disciplines, met zowel professionele als collegiale afdelingen.

Mediabedrijven die tijdens deze evenementen filmen, maken voornamelijk gebruik van de frequentieband waarvoor de zendbeperking geldt. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te zijn van deze beperkingen om storingen te voorkomen tijdens de evenementen. Houd dus goed in de gaten of u gebruikmaakt van deze frequenties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in