Zendbeperking tijdens DTM-weekend op circuit Zandvoort

DTM Zandvoort

De Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI) heeft aangekondigd dat er van woensdag 21 juni tot zondag 25 juni 2023 een zendbeperking zal gelden in de 13cm-band (2356MHz). Deze beperking is van kracht tijdens het DTM-weekend op het circuit van Zandvoort. Hoewel op de website van het RDI vermeld staat dat de zendbeperking alleen geldt voor de ADAC GT Masters, kan dit een vergissing zijn.

Gedurende deze periode is het verboden om de frequenties (2356MHz) te gebruiken binnen een straal van 35 kilometer rondom Zandvoort. Bovendien is het niet toegestaan om antennes op dit gebied te richten vanaf buiten de straal.

DTM Zandvoort is een spectaculair weekend vol autosport. Verschillende klassen laten zien wat ze in huis hebben. Het hoogtepunt is de uitdagende DTM-race, die na een afwezigheid van 4 jaar weer terugkeert aan de Noordzee. Maar er is nog veel meer! Een sterk startveld van uitzonderlijke GT3-supercars van de ADAC GT Masters en de spectaculaire Porsche Carrera Cup Deutschland zorgen voor veel spektakel!

Mediabedrijven die tijdens deze evenementen filmen, maken voornamelijk gebruik van de frequentieband waarvoor de zendbeperking geldt. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te zijn van deze beperkingen om storingen te voorkomen tijdens de evenementen. Houd dus goed in de gaten of u gebruikmaakt van deze frequenties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in