Verjaardag Deense Prins gevierd met Special Event Stations

OZ18CHR

Op zondag 15 oktober viert heel Denemarken de 18e verjaardag van ZKH Prins Christian. Om deze reden zullen de amateurradioverenigingen, Føroyskir Radioamatørar (FRA) en Experimenterende Danske Radioamatører (EDR) Speciale Event Stations activeren binnen het Koninkrijk Denemarken, inclusief de roepnamen OZ18CHR voor Denemarken, OX18CHR voor Groenland en OY18CHR voor de Faeröer Eilanden.

In de periode van 9 oktober 00:00 UTC tot en met 15 oktober 23:59 UTC zullen deze roepnamen actief zijn op veel amateurradiobanden in CW, SSB, RTTY en verschillende digitale modes. Alle banden, van HF tot SHF, inclusief WARC-banden en alle bedrijfsmodes worden gebruikt.

De Deense amateurradiovereniging EDR doet uiteraard zelf verslag van de activiteit, waarvoor ook een award bestaat is te lezen op de website. Elk tweerichtingscontact of SWL-rapport is geldig voor het Prince Christian Birthday Award. Contacten met OZ18CHR, OY18CHR of OX18CHR op verschillende banden of in verschillende modes (CW, Phone of DIGI) tellen voor één punt.

Stuur uw verzoek, inclusief een lijst van contacten met Tijd UTC, Band en Modus naar Award manager OZ4CG@live.dk

Een speciale QSL-kaart kan worden aangevraagd via Clublog OQRS om te worden verzonden via bureau of direct.

QSL-manager is OZ1ACB Allis Bij vragen: OZ2I@EDR.DK

Alle logs worden regelmatig geüpload naar Clublog, LoTW en eQSL.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in