Tony Albus: Van Meetapparatuur Verslaving tot YouTube Succes!

Tony Albus

Op YouTube is vlogger Tony Albus wekelijks druk bezig met het maken van video’s over onder andere meetapparatuur. Met zijn kanaal heeft Tony een groeiende aanhang van bijna 10.000 volgers aan zich weten te binden.

Tony (PE1ONS) behaalde in 1992 zijn zendmachtiging. Hij heeft een diepe liefde voor elektronica en in het bijzonder meetapparatuur. Hoewel hij op zijn QRZ-pagina bescheiden aangeeft dat hij nooit erg actief is geweest als zendamateur, is dit zeker niet het geval op zijn YouTube-kanaal. Hij omschrijft zichzelf als een ware verslaafde als het aankomt op meetapparatuur.

Op zijn YouTube-kanaal toont Tony op een uiterst enthousiaste wijze in zijn video’s de meest aparte meetapparaten en aan HAM-radio gerelateerde apparatuur, waar hij vaak ook nog veel over te vertellen heeft. Een slimme zet van Tony is het feit dat hij zijn video’s in het Engels maakt. Hierdoor kan hij een breder internationaal publiek aanspreken

Als je geïnteresseerd bent in elektronica, meetapparatuur, en alles wat met HAM-radio te maken heeft, is Tony Albus’ YouTube-kanaal zeker een bezoekje waard. Je zult niet alleen getrakteerd worden op fascinerende apparaten, maar ook op een gepassioneerde verteller die je meeneemt in de wereld van technologie. Vergeet daarbij ook niet om Tony te volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in