Special station PA23WAAD voor Wereld Autismedag

PA23WAAD

Van 25 maart tot en met 9 april 2023 zullen Laurens PF3X en Kees NL10743 het speciale evenementenstation PA23WAAD in de lucht brengen om aandacht te vragen voor Wereld Autismedag.

Laurens en Kees hopen dat deze actie bijdraagt aan een betere acceptatie en begrip voor mensen met autismespectrumstoornissen en kijken uit naar veel contacten op de radio tijdens de periode van 25 maart tot en met 9 april 2023.

Als organisatoren van het evenementenstation zullen de heren ook een speciale QSL-kaart verzorgen voor degenen die contact hebben gemaakt met PA23WAAD en hun QSL willen bevestigen. Deze QSL-kaart is beschikbaar via bureau of direct (beide via NL10743). Daarnaast zullen de logs worden geüpload naar LOTW en eQSL.

Wereld Autismedag (World Autism Awareness Day) is een internationaal erkende dag die jaarlijks op 2 april wordt gehouden. Het moedigt lidstaten van de Verenigde Naties aan om maatregelen te nemen om bewustzijn te creëren over personen binnen het autismespectrum over de hele wereld. Via de wereld van de radioamateurs willen Laurens en Kees bijdragen aan het begrip, de steun en de acceptatie van mensen met autismespectrumstoornissen (ASD). Ze dagen andere amateurs uit om ook op de radio met een speciale roepnaam aandacht te vragen voor deze zaak.

Meer informatie op de QRZ-pagina: PA23WAAD

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in