Regiment Verbindingstroepen viert 150-jarig jubileum

Regiment Verbindingstroepen

Het Regiment Verbindingstroepen van de Koninklijke Landmacht viert in 2024 haar 150-jarig bestaan. Ter gelegenheid van deze mijlpaal organiseert het regiment, samen met haar radioclub PI4VBD, een tweedaagse activiteit rondom het verjaardagsappel op 15 februari. Op 14 en 15 februari zullen ze volop actief zijn op de amateurbanden met zowel hedendaagse als historische HF-sets. Tijdens deze 150-jaars activiteit is er een speciale QSL-kaart beschikbaar, die alleen wordt verstrekt na een succesvol radiocontact op deze dagen.

Iedereen die geïnteresseerd is, actief dienend of buiten dienst, die langs wil komen, wil deelnemen of mogelijk zelfs in het bezit is van een historische HF-set, is welkom in het KEK-gebouw in Stroe op de Generaal-majoor Kootkazerne. Dit geldt voor iedereen, ongeacht de kennis van radiotechniek. Als u interesse heeft, kunt u dit laten weten via de Facebook-pagina van het Regiment Verbindingstroepen.

Via instagram zullen er regelmatig updates worden gedaan.

 

3 REACTIES

  1. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in