Radioronde-overzichten actueel houden

Nederlandstalig Amateurnet NTA
Nederlandstalig Amateurnet NTA

In onze voortdurende inspanningen om onze overzichten van HF en VHF/UHF radiorondes actueel te houden, zijn we momenteel bezig met een grondige controle.

We besloten eigen overzichten te maken omdat we merkten dat veel van de online beschikbare overzichten verouderd waren en rondes vermeldden die soms al meer dan 10 jaar niet meer actief zijn. Daarom hebben we 2 jaar geleden besloten eigen overzichten te creëren. Ons doel is om een waardevol en actueel referentiepunt te bieden voor alle zendamateurs en geïnteresseerden in radiorondes.

Op dit moment zijn we bezig met het valideren van alle vermelde rondes. Als we erin slagen om ze zelf te ontvangen, markeren we ze als “Actief” en vermelden we het jaartal van hun laatste bevestigde activiteit. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat onze lijsten zo up-to-date mogelijk blijven.

Hulp
Als je een ronde in ons overzicht ziet die je recentelijk nog hebt gehoord en die niet in ons overzicht staat vermeld als actief, laat het ons dan alsjeblieft weten. Jouw bevestiging van de voortzetting van de ronde zal ons helpen om de informatie zo nauwkeurig mogelijk te houden.

Ook als je een radioronde opmerkt die ontbreekt in ons overzicht, stellen we het zeer op prijs als je ons hiervan op de hoogte brengt. Jouw input stelt ons in staat om de overzichten aan te vullen en zo compleet mogelijk te maken.

KLIK HIER VOOR DE PAGINA MET HF RONDES

klik hier voor de pagina met VHF en UHF rondes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in