Lease een lamp in de Gebrandytoren

Het lijkt nog ver weg, maar als alles volgens plan verloopt, zal op zaterdag 9 december 2033 de Grootste Kerstboom van Nederland voor de 25e keer ontstoken worden. De Grootste Kerstboom, beter bekend als de Gebrandytoren in IJsselstein, is een indrukwekkend lichtkunstwerk dat bestaat uit een toplicht en 120 losse lichtbronnen, allen uitgerust met speciaal vervaardigde, zeer energiezuinige ledlampen. Bij helder weer stralen deze lichten tot ver in ’t Gooi en zijn ze zelfs zichtbaar vanaf de Van Brienenoordbrug in Rotterdam, op zo’n 60 kilometer afstand.

Dit jaar markeert een bijzondere mijlpaal voor de Grootste Kerstboom, aangezien het zijn zilveren jubileum viert. Om deze gelegenheid te vieren en ervoor te zorgen dat de boom ook in de toekomst kan blijven stralen, heeft de organisatie een speciale actie opgezet. Deze actie is gericht op het genereren van financiële steun, essentieel voor het behoud van dit iconische Nederlandse symbool.

Voor het eerst biedt de organisatie bedrijven de mogelijkheid om gedurende de komende brandperiode één of meerdere lampen te leasen en deze als het ware te adopteren. Deze unieke kans is niet alleen bedoeld voor bedrijven, maar ook voor particulieren die willen bijdragen aan het behoud van de Grootste Kerstboom en tegelijkertijd hun naam willen verbinden aan dit bijzondere project.

Voor een bedrag van 1.500 euro kunnen bedrijven een lamp leasen voor de duur van één brandperiode. Hiermee wordt hun naam gekoppeld aan de lamp, waardoor ze op een tastbare manier hun steun aan de Grootste Kerstboom kunnen laten zien. Dit is een geweldige kans voor bedrijven om niet alleen hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen, maar ook om extra in de schijnwerpers te staan tijdens de feestelijke kerstperiode.

Bedrijven en particulieren die geïnteresseerd zijn in deze adoptiemogelijkheid kunnen zich aanmelden via https://www.degrootstekerstboom.nl/steun-ons/lease-een-lamp. We willen benadrukken dat deze kans in principe openstaat tot 15 november.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in