Geen Landelijke Radio Vlooienmarkt meer in Rosmalen

De grootste en de bekendste Landelijke Radio Vlooienmarkt in het Autotron in Rosmalen is ter zielen. De stichting Bossche Radio Amateur Club (B.R.A.C.) heeft laten weten te stoppen met de organisatie van de markt.

Radio Amateur Magazine 1998

Sinds het begin rond 1975 groeide de markt uit tot een grote internationale happening voor zend en luisteramaters. De markt kon elk jaar rekenen op duizende bezoekers. Voorheen in de Brabanthallen in Den Bosch en later in het Autotron in Rosmalen. Naast uitgebreid rondsnuffelen naar zeldzame zaken bij de stands was het evenement natuurlijk ook de gelegenheid om elkaar weer eens te ontmoeten.

B.R.A.C. stopt met organisatie
Na de uitbraak van het Corona virus in 2020 was de stichting gedwongen de 45ste Radio Vlooienmarkt van 21 Maart 2020 te annuleren. In 2021 en 2022 was het wederom door Corona niet mogelijk om de 45ste Radio Vlooienmarkt door te laten gaan.

Door veranderde omstandigheden is de stichting tot de conclusie gekomen dat zij helaas niet meer in staat zijn een Radio Vlooienmarkt “oude stijl” te organiseren. Dit heeft geleid tot het moeilijke besluit om te stoppen met de Radio Vlooienmarkt. Vele vrijwilligers die door de jaren heen dit evenement mogelijk hebben gemaakt worden bedankt door de stichting.

Wat de stichting bedoelt met de radiomarkt in “oude stijl” te organiseren en of er dus nog een ander vervolg komt is niet duidelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in