Kenwood schenkt radioapparatuur aan Turkije

Kenwood heeft onlangs radioapparatuur geschonken aan het Turkse Ministerie van Noodsituaties (AFAD) om de reddings- en wederopbouwactiviteiten in de getroffen rampgebieden na de aardbeving in het zuidoosten van Turkije te ondersteunen.

In deze gebieden zijn veel huizen ingestort en de infrastructuur, zoals wegen en verbindingen, is beschadigd. Dankzij de apparatuur van Kenwood kan er gecommuniceerd worden zonder afhankelijk te zijn van openbare infrastructuur.

Kenwood heeft gekozen voor portofoons als de juiste apparatuur voor deze situatie. Het gaat om de Kenwood NX-3320E, een commerciële radio die zowel in digitale NEXEDGE en DMR als analoge modus kan worden gebruikt. In totaal heeft Kenwood 100 UHF sets gedoneerd. De keuze voor deze specifieke radioapparatuur is gemaakt vanwege de grote verscheidenheid aan lokale toepassingen.

In een persbericht heeft Kenwood laten weten hun diepste medeleven te betuigen aan iedereen die het leven heeft verloren bij de aardbeving in het zuidoosten van Turkije. Ze betuigen ook hun oprechte medeleven aan iedereen die door de ramp is getroffen. Met deze donatie van radioapparatuur hoopt Kenwood een bijdrage te kunnen leveren aan het ondersteunen van de slachtoffers en het herstellen van de getroffen gebieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in