Icom Vergroot Europese Capaciteit met Nieuw Hoofdkantoor

Icom (Europe) GmbH

Icom Co., Ltd., met het hoofdkantoor in Hirano-ku, Osaka, heeft recentelijk een significante mijlpaal bereikt door de aanschaf van een eigen gebouw in Hessen, West-Duitsland, in de nabijheid van de luchthaven van Frankfurt.

De nieuwe locatie bevindt zich in de stad Heusenstamm, grenzend aan Frankfurt, en zal dienen als het nieuwe hoofdkantoor voor de lokale dochteronderneming, Icom (Europe) GmbH. Dit nieuwe pand, is bijna driemaal zo groot als de huidige locatie in Bad Soden am Taunus, Duitsland, markeert een belangrijke stap voorwaarts voor het bedrijf. De officiële ingebruikname van het nieuwe pand is gepland voor woensdag 6 december 2023.

De beslissing om het kantoor te verhuizen komt voort uit de groeiende hoeveelheid vracht die het bedrijf behandelt, waardoor het bestaande kantoor in omvang tekortschiet. De strategische keuze voor deze locatie is niet alleen gebaseerd op het bieden van een verkoopbasis, maar ook op de nabijheid van de luchthaven van Frankfurt, die geldt als de centrale luchthaven van Europa. Dit versterkt de functionaliteit van het nieuwe kantoor als een logistieke basis voor Europese landen.Icom (Europe) GmbHIcom heeft opmerkelijke prestaties geleverd in Europa, met een indrukwekkende omzetstijging van 25% vergeleken met het voorgaande jaar en een opmerkelijke toename van ongeveer 40% in vergelijking met drie jaar geleden.

Dit is de eerste overzeese verwerving van een eigen gebouw in Europa en voegt zich bij de eigendommen die momenteel worden bezet door Icom America (Kirkland, VS) en Icom Australia (Melbourne).
Icom (Europe) GmbH

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in