Groninger Radio Amateur Treffen in Eelde 2024

Groninger Radio Amateur Treffen

De organisatie is weer klaar voor GRORAT. Op zaterdag 03 februari 2024 zel er daarom opnieuw een Groninger Radio Amateur Treffen worden georganiseerd.

De voor zendamateurs, luisterstations, geïnteresseerden in de Radio- en ATV techniek maar ook voor hobby enthousiasten op Computer gebied, Elektronica en zelfbouw. Aanvoer van nieuwe en gebruikte spullen zullen in ruime mate aanwezig in allerlei variëteit. Ook zijn er weer stands waar demonstratie wordt gegeven over de mogelijkheden met Radio, Elektronica, Mini PC’s, opleidingen en dergelijke. Daarbij is het gezellig treffen, uitwisselingen van opgedane ervaringen en bijpraten ook een belangrijk onderdeel. Er zal een afhaalpunt aanwezig zijn voor de nodige versnaperingen op de markt.

De markt wordt georganiseerd in de bekende Veilinghallen (Flowerdome) Legroweg 80, 9761TD te Eelde. Dit ligt 10 Km ten zuiden van Groningen en prima bereikbaar per openbaar vervoer en op loopafstand van Groningen Airport Eelde. De hal heeft een oppervlakte van 2500-3000 m2, is uitstekend verlicht en verwarmd.

In het zelfde complex wordt elke week een zeer grote vlooienmarkt georganiseerd door Vitalis, die vele duizenden bezoekers trekt. Door samenwerking hebben bezoekers nu direct toegang voor beide markten voor één entree prijs van slechts € 3,50. Kinderen tot en met 13 jaar gratis entree. De radiomarkt is zaterdag voor het publiek geopend van 09:30u tot 15:00u. Gratis Parkeer gelegenheid is in ruime mate aanwezig!

Stand huren?

Voor handelaren bestaat de mogelijkheid met de auto de hal in te rijden en de artikelen op de kraam uit te stallen. Dat kan vanaf vrijdagmiddag 02 februari van 15:00u tot ca 17:00u en zaterdag 03 februari vanaf 8:00u.

De kosten voor een marktkraam (~4 x 1 m) bedragen € 30,00. Dit is inclusief 2 toegangskaarten, gebruik van elektriciteit en parkeren. Des gewenst is ook een ook een halve kraam mogelijk voor een eenmalige shack opruiming!

Bij belangstelling, verzoeken wij u om uw standruimte tijdig te reserveren. Voorkeur gaat uit naar een e-mail met adres gegevens en gevraagd aantal stands. Per post of telefonisch is ook mogelijk.

Eene de Weerd, PA3CEG  eenedeweerd@hetnet.nl of pa3ceg@hetnet.nl
Website www.grorat.nl
Telefoon: 0592 61 35 57

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in