Eindejaarsuitzending PI4OTC op 80 en 40-meter

PI4OTC

Het jaar 2023 nadert zijn einde, en om dit jaar op een stijlvolle manier af te sluiten, organiseert het bestuur van de Old Timers Club (OTC), samen met hun aanhang, een speciale eindejaarsuitzending. De Near Vertical Incidence Skywave (NVIS) antennes zijn inmiddels opgehangen.

Op zaterdag 30 december is PI4OTC in de lucht met een speciale nieuwsuitzending op de 80- en 40-meter band. Zaterdagochtend om 09.00 uur lokale tijd begint de dag op 3660 kHz met een uitgebreide terugblik op het afgelopen jaar. Na de nieuwsuitzending is er gelegenheid om je in te melden. Om 12.00 uur lokale tijd wordt de uitzending op 7073 kHz gestart, en ook hierna zou het leuk zijn je op deze een-na-laatste dag van het jaar te mogen begroeten.

De uitzendingen vinden plaats vanuit een boerderij aan de Dallingweesterweg in het buurtschap op de wierde Dallingeweer. Deze locatie bevindt zich in de uithoek van het kerspel Termunten, vlak bij Batterij Fiemel, achter de punt van Reide op de plaats waar de Eemsdijk en de Dallingweersterdijk van de Dollard samenkomen. De Near Vertical Incidence Skywave (NVIS) antennes zijn inmiddels opgehangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in