Dames week in de lucht met special call SP88YL

SP88YL

Na een periode van drie jaar zonder YL-activiteit als gevolg van de coronapandemie, komen de dames weer bijeen voor een bijzonder evenement met de special call SP88YL. De term “Young Lady” wordt in de radioamateurwereld afgekort als YL, en het verwijst naar vrouwelijke radioamateurs, ongeacht hun leeftijd.

De YLs zijn enthousiast om in de week van 6 tot 12 augustus weer actief te zijn op de banden. Ze delen graag mee dat ze toegang hebben gekregen tot het goed uitgeruste Poolse wedstrijdstation van Michael, SQ7NSN, dat zich bevindt in de gemeente Checiny, ongeveer honderd kilometer ten noorden van Krakau en ongeveer tweehonderd kilometer ten zuiden van Warschau.

Naast de radioactiviteiten zal er ook een bijprogramma zijn waar de YLs individueel aan kunnen deelnemen. Onder andere een SOTA-activiteit (Summits On The Air) en een begeleide rondleiding door een kasteel staan op de planning. De OMs (mannelijke radioamateurs) van de YLs zijn van harte welkom om als begeleiders deel te nemen aan deze activiteiten.

SP88YL

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in