AOR annuleert de AR7400 Airband Receiver

Na een grondige afweging en evaluatie betreurt AOR te moeten aankondigen dat het bedrijf de moeilijke beslissing heeft genomen om na vier jaar van intensieve ontwikkeling en voorbereiding, de release van de AR7400 Airband Receiver te moeten annuleren.

De annulering van de AR7400 is een complexe en weloverwogen keuze geweest, waarbij verschillende factoren in overweging zijn genomen. Een van de belangrijkste redenen voor deze beslissing zijn de technische uitdagingen die gepaard gaan met de AR7400. Het ontwikkelen van een hoogwaardige Airband Receiver vereist geavanceerde technologie en expertise, en na zorgvuldige analyse heeft AOR geconstateerd dat verdere ontwikkeling van de AR7400 Receiver niet haalbaar is binnen de gestelde doelen.

Een andere factor die een rol heeft gespeeld, is het bereiken van de optimale prijs voor de doelgroep van klanten. Het waarborgen van een concurrerende prijs die aansluit bij de verwachtingen van de markt is essentieel om succesvol te zijn. Na grondige evaluatie heeft AOR geconcludeerd dat het moeilijk zou zijn om de AR7400 Airband Receiver tegen een prijs aan te bieden die voldoet aan de verwachtingen van de klanten.

De AR7400 Airband Receiver werd voor het eerst gepresenteerd op de Tokyo Ham Fair in augustus 2019. Het apparaat was ontworpen om de ultieme Air-band Scanner te worden, met de mogelijkheid om gelijktijdig vier kanalen in de luchtvaartband te ontvangen. Bovendien was het in staat om de volledige luchtvaartband in slechts één seconde af te scannen. Een kenmerk van dit apparaat was dat het aparte luidsprekeruitgangen had voor elk van de vier kanalen, waardoor gebruikers een optimale luisterervaring konden hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in