27MC repeater netwerk trekt de stekker er uit

Het Nederlandse 27MC repeater netwerk, ook wel bekend als World Radio Linking Project (WRLP) trekt de stekker er uit.

Het project, dat in 2016 werd opgezet, werd in 2020 overgenomen door de website CBjunkies. De beheerders van CBjunkies hebben recent besloten om het project te stoppen, waardoor het vanaf vrijdag 20 januari definitief uit de lucht zal gaan.

De beheerders lieten enkele dagen geleden op social media weten dat het niet langer mogelijk was om een repeater draaiende te houden. Er maakte te weinig mensen gebruik van de repeater. Ook was het steeds moeilijker om tijd te maken om repeaters in elkaar te bouwen en het netwerk draaiende te houden.

De beheerders willen iedereen die hen in de loop der tijd heeft gesteund bedanken. De communitie rondom CBjunkies telde rond de tweehonderd leden. De website is momenteel al niet meer bereikbaar.

 

3 REACTIES

  1. De club CBJunkies bestaat nog steeds. De website is op dit moment niet bereikbaar omdat deze gehackt is. De repeaters als zodanig bestaan niet meer, maar hebben een doorstart gemaakt als Gateway’s in eerste instantie met behulp van Teamspeak op cbjdxclub.nl en nu overgegaan als Neutraal platform onder gatewaynederland.nl met CB, LPD, PMS gateways. Koppelingen aan zello en naar Duitsland zijn ook beschikbaar. Iedereen met interesse kan zich daar graag aanmelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in