Yaesu brengt nieuwe firmware-update uit voor FT-DX10

FT-DX10

Yaesu heeft een nieuwe firmware-update uitgebracht voor de FTDX10-serie. Deze update is redelijk uitgebreid en omvat acht aanpassingen en/of verbeteringen. Het de zevende keer sinds de release dat er nieuwe firmware voor de “FTDX10-serie” is uitgebracht.

Een van de updates is betere ondersteuning voor het gebruik van een muis. Yeasu geeft hierbij aan dat het een update is voor wielbediening van een USB-muis. Voorheen deden maar een aantal oudere muizen het op de radio vermoedelijk zijn moderne muizen nu ook te gebruiken.

  • Daarnaast is de aanpassing van het scoopschermniveau verbeterd, waardoor het nu afzonderlijk kan worden ingesteld voor TX en RX.
  • De WIDTH-functie ondersteunt nu een bandbreedte van 4000 Hz.
  • Ingestelde waarde: 50″ toegevoegd aan “MPVD STAPPEN PER REV.

Enkele bugs zijn opgelost, waaronder een bug in de werking van de TUNER-indicator. Ook is een bug verholpen die het apparaat deed vastlopen bij het ontvangen van een CAT-opdracht tijdens het schrijven naar de SD-kaart. Verder is een bug gerepareerd die niet goed werkte bij het kopiëren van een geselecteerde MEMORY CH uit de MEMORY CH LIST naar VFO.

Naast deze verbeteringen zijn er nog enkele andere optimalisaties doorgevoerd in de firmware. meer op YAESU.COM

  FTDX10 Firmware Update Information (8/1/23)  ( 176.57 KB )
  FTDX10 Firmware_Update_202308.zip (8/1/23)  ( 3.93 MB )

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in