Firmware-update voor ICOM IC-7610 versie 1.40

IC-7610

ICOM heeft een firmware-update uitgebracht voor de IC-7610. Deze nieuwe firmware versie 1.40, voegt functies toe voor de koppeling met de  IC-PW2 (linear amplifier) en bevat ondersteuning voor de Digital Pre-Distortion (DPD) functie. Het is de eerste firmware-update voor dit model sinds versie 1.30, die op 23 april 2021 werd uitgebracht.

Belangrijkste veranderingen ten opzichte van versie 1.30:

DPD-functie toegevoegd: Ondersteuning toegevoegd voor de Digital Pre-Distortion (DPD) functie. Let op: voor het gebruik van de DPD-functie is voorafgaande afstemming vereist.

Toevoeging van functies voor koppeling met IC-PW2: De firmware-update ondersteunt nu de koppeling met de IC-PW2 en voegt functies toe voor de samenwerking met deze apparatuur. Specifiek is er ondersteuning toegevoegd voor de gedwongen tunerwerking bij de koppeling met de IC-PW2, evenals ondersteuning voor de transmissie-interlockbesturing.

Verbetering van de gedwongen volledige reset: Als het niet mogelijk is om een volledige reset uit te voeren vanaf het resetmenu, is er nu een verbeterde methode toegevoegd. Door de [CLEAR] en [V/M] toetsen ingedrukt te houden en tegelijkertijd de [POWER] toets in te schakelen, kan nu een gedwongen volledige reset worden uitgevoerd. Ook kan deze reset worden afgedwongen door in plaats van de [POWER] toets, een externe voeding aan te sluiten.

Overige kleine wijzigingen: Naast de bovengenoemde wijzigingen zijn er ook enkele andere kleine aanpassingen doorgevoerd in de firmware, ter verbetering van de algehele prestaties en functionaliteit van de IC-7610.

Downloaden kan op de site van ICOM japan.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in