Radiovlooienmarkt Tytsjerk 2024

13 april 2024 | 09:00 14:30
Noarderein 1, 9255 KC, Tietjerk, Nederland

Op zaterdag 13 april 2024 organiseert de VERON-afdeling Friesland-Noord (A14) voor de 36e keer de Radiovlooienmarkt Tytsjerk. Dit evenement is een must-see voor liefhebbers van radio en elektronica, en trekt jaarlijks bezoekers uit het hele land.

Op de markt zijn diverse stands aanwezig met onderdelen en apparatuur voor radio- en elektronicahobbyisten. Van laag- tot hoogfrequent, er is voor elk wat wils. Er zijn onder andere antennes en antennemateriaal, coax, bouwpakketten, surplus, nieuw old stock (NOS), boeken en tijdschriften te vinden. Een bezoek aan de markt kan dan ook zeker interessant zijn als u op zoek bent naar een specifiek onderdeel voor uw hobby.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om verrassingszakken te kopen bij de A-14-verkoopstand. Deze zakken bevatten een assortiment van mooie hoogwaardige elektronica-onderdelen en zijn dan ook zeker een aanrader voor wie van verrassingen houdt.

In de biljart- en leeszaal vindt een tentoonstelling plaats van zelfbouw en demonstratie. Het thema van de tentoonstelling is: meten is weten! Diverse zaken zoals vermogen- en frequentiemetingen, TDR, spectrum- en antenne-analysers, radio-activiteittellers, VNA en nanoVNA zijn aanwezig om te leren en demonstreren. Zo kan uw apparatuur en onderdelen/zelfbouw aan de tand gevoeld worden.

Radiovlooienmarkt Tytsjerk is zeker niet de grootste, maar wel een van de gezelligste markten. Bezoekers worden verwelkomd in een warme en gastvrije sfeer. Er zijn voldoende mogelijkheden om andere hobbyisten te ontmoeten en kennis en ervaringen uit te wisselen.Dus zet het in uw agenda en kom langs voor een gezellige dag vol elektronica en radio-activiteiten.

Voor zendamateurs zal er een inpraatstation actief zijn op de repeater van Heerenveen. De frequenties zijn: 145.700 MHz en 430.025 MHz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in