Radiomarkt Zuid-Limburg

3 september 2023 | 10:00 14:00
Oude Kerkstraat 7 6325 EE, Berg en Terblijt, Nederland

Op zondag 3 september 2023 wordt de Radiomarkt Zuid-Limburg gehouden op het terrein van Hajé Electronics in Berg en Terblijt. De markt staat bekend als de kleinste, maar gezelligste markt van Zuid-Limburg.

De markt wordt gehouden op het terrein van Hajé Electronics, Oude Kerkstraat 7 te Berg en Terblijt en gaat om 10:00 uur open voor publiek en sluit uiterlijk om 14:00 uur. De entree is gratis en een kraam kost €15,-.

Radioamateurs uit de omgeving komen hier samen om onderling contact te hebben, te kopen en/of verkopen van aan de radiohobby gerelateerd materiaal en om te genieten van een gezellige sfeer.

De radiomarkt wordt georganiseerd door de Commissie Radiomarkt Zuid-Limburg, waarin de afdelingen Zuid-Limburg van VERON en VRZA vertegenwoordigd zijn. De markt vindt plaats onder auspiciën van de Stichting Radioamateur Stations Zuid-Limburg, die als doel heeft om de belangen van de radioamateurs in Zuid-Limburg te behartigen.

Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan de radiomarkt als verkoper, kunt u zich aanmelden via email naar radiomarkt@pi4vlb.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in