Radio Onderdelen Markt Assen (jubileum beurs)

Radio Onderdelen Markt Assen

7 oktober 2023 | 09:30 15:00
veilinghallen Flowerdome, Eelde, provincie Drenthe

Op zaterdag 7 oktober 2023 is het zover: de jubileumbeurs “40 jaar Radio Onderdelen Markten in Assen” vindt plaats in de Veilinghallen (Flowerdome) van Eelde.

Deze beurs is bedoeld voor zendamateurs, luisterstations, geïnteresseerden in radio- en ATV-technologie, maar ook voor enthousiastelingen op het gebied van computers, elektronica en zelfbouw. Er zal een overvloed aan nieuwe en gebruikte spullen in allerlei variëteit beschikbaar zijn.

Daarnaast zijn er stands ingericht waar demonstraties worden gegeven over de mogelijkheden van radio, elektronica, mini-pc’s, opleidingen en meer. De organisatie verwacht weer een grote opkomst er zal voldoende ruimte zijn voor onderling QSO onder het genot van een hapje en een drankje laten zij weten.

De organisatie is tevens verheugd te kunnen melden dat de samenwerking met Vitalisvlooienmarkten wordt voortgezet. Hierdoor kunnen zij de toegangsprijs handhaven op slechts €3,50. Met deze prijs krijg je toegang tot zowel onze Radiomarkt als de grootste Vlooienmarkt van het Noorden. Kinderen tot en met 13 jaar hebben gratis toegang. De markt vindt plaats in de veilinghallen van Flowerdome in Eelde, aan de zijde van de ruime gratis parkeerplaatsen, waar ook de gezamenlijke ingang met Vitalis zich bevindt. De hal heeft een oppervlakte van 2500-3000 m2, is uitstekend verlicht en verwarmd, en bevindt zich op ongeveer 12 km ten noorden van Assen, direct aan de A28.

De Radio markt is voor het publiek geopend van 9.30 tot maximaal 15.00 uur.

Adres; Burgemeester J.G. Legroweg 80, 9761 TD, EELDE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in