Groninger Radio Amateur Treffen 2024

Groninger Radio Amateur Treffen

3 februari 2024 | 09:30 15:00
Flowerdome, Burgemeester J.G. Legroweg 80, 9761 TD, Eelde, Drenthe

De organisatie is er weer klaar voor Op zaterdag 03 februari 2024 zal er daarom opnieuw een Groninger Radio Amateur Treffen (GRORAT) worden georganiseerd.

De voor zendamateurs, luisterstations, geïnteresseerden in de Radio- en ATV techniek maar ook voor hobby enthousiasten op Computer gebied, Elektronica en zelfbouw. Aanvoer van nieuwe en gebruikte spullen zullen in ruime mate aanwezig in allerlei variëteit. Ook zijn er weer stands waar demonstratie wordt gegeven over de mogelijkheden met Radio, Elektronica, Mini PC’s, opleidingen en dergelijke. Daarbij is het gezellig treffen, uitwisselingen van opgedane ervaringen en bijpraten ook een belangrijk onderdeel. Er zal een afhaalpunt aanwezig zijn voor de nodige versnaperingen op de markt.

De markt wordt georganiseerd in de bekende Veilinghallen (Flowerdome) Legroweg 80, 9761TD te Eelde. Dit ligt 10 Km ten zuiden van Groningen en prima bereikbaar per openbaar vervoer en op loopafstand van Groningen Airport Eelde. De hal heeft een oppervlakte van 2500-3000 m2, is uitstekend verlicht en verwarmd.

Parkeren is Gratis!

Meer informatie bij www.grorat.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in