Dirage ham- en radiocommunicatiebeurs België

DIRAGE

1 april 2024 | 09:00 14:00
Nijverheidslaan 24 B-3290, Diest, België

DIRAGE, het jaarlijkse Belgische evenement voor ham- en radiocommunicatiebeurs, staat gepland op 1 april 2024. Het evenement wordt georganiseerd door UBA-DST, waarbij zowel tweedehands als nieuw materiaal voor radioamateurs te koop is. DIRAGE is ontstaan in 1986 en begon als een lokaal gericht evenement waar vooral clubleden hun overbodige hammateriaal kwijt konden. Inmiddels is het evenement gegroeid en trekt het elk jaar een groot aantal bezoekers.

In 2007 werd vastgesteld dat de oude locatie in Diest te klein was geworden voor het evenement. De organisatie besloot daarom om in 2008 te verhuizen naar een moderne en ruime locatie en om het oude vertrouwde concept van DIRAGE te vernieuwen en aantrekkelijker te maken. Sindsdien is DIRAGE uitgegroeid tot een begrip in België en de plek om te zijn voor een breed radioamateur publiek.

Het vernieuwde concept van DIRAGE biedt een grotere diversiteit van tweedehands materiaal, een uitgebreid gamma van nieuwe amateurapparatuur en antennes. Tijdens voordrachten met demonstraties kunnen bezoekers kennismaken met nieuwe modes en materialen binnen de hobby. Bovendien krijgen aanverwante hobby’s ook de kans om zich te tonen tijdens het evenement.

De toegang voor DIRAGE bedraagt €5,00. Met dit bedrag krijgen bezoekers toegang tot de beurs en kunnen ze deelnemen aan de verschillende activiteiten die op het programma staan. DIRAGE is een geweldige kans voor radioamateurs om nieuwe apparatuur te ontdekken, te netwerken en hun kennis te vergroten. Het is een evenement dat niet gemist mag worden!

Dirage 2024

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in