Loop-antennes op DEMO DAG van Steendert-groep

De Steendert-groep organiseert op zaterdag 13 mei a.s. een antenne-loop DEMO DAG. Deze veldactiviteit zal volledig in het teken staan van loop-antennes. Tijdens deze dag zullen er verschillende typen loop-antennes worden opgesteld. Hiermee zal real-time experimenteel onderzoek worden gedaan naar de TX- en RX prestaties in de modes Phone, CW en WSPR.

Tijdens deze dag zal de Gorinchemse Amateur Club op uitnodiging van de Steendert-groep een demonstratie geven met de high-end Stealth Loop-antenne van Ciro Mazzoni. Naast deze antenne zullen er ook nog andere loop antennes worden gedemonstreerd, namelijk de MLA-30 actieve-loop, AOR LA-400 actieve-loop, Rotated Delta-loop en Magnetic Stealth-loop.

Om het experiment goed te laten verlopen en de apparatuur veilig te kunnen inzetten, zal er vooraf een TX- en RX programma worden opgesteld. Er zal een verslag worden gemaakt van de verkregen resultaten.

De antenne-loop DEMO DAG zal plaatsvinden van 11:00 tot 15:30 aan de Appeldijk nummer 9 in Heukelum een kleine stad in de gemeente West Betuwe in de Nederlandse provincie Gelderland. Het belooft een interessante dag te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in loop-antennes en experimenteel onderzoek naar de TX- en RX prestaties. Kom langs en ontdek alles wat er te weten valt over loop-antennes.

Meer info : https://www.desteendert.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in